MINIMUM ORDERBEDRAG: € 40,- | ALTIJD GRATIS VERZENDING | PRODUCTEN WORDEN DIEPGEVROREN GELEVERD

Klantenservice

Veelgestelde vragen

Wij bezorgen onze producten door heel Nederland.

Er komen geen verzendkosten boven op uw bestelling.

Prijzen zijn exclusief BTW

U kunt uitsluitend betalen via iDeal.

Al onze producten worden vers gemaakt en daarna direct ingevroren. Dit doen wij om u een zo vers mogelijk product aan te kunnen bieden. Alle smaken en aroma’s worden door het vriesproces goed bewaard.

De levertijd van onze producten is maximaal 3 werkdagen.

Heeft u vragen over uw bestelling? Neem dan gerust contact op met ons.

LEEN MENKEN is onze distributiepartner en zorgt ervoor dat u uw producten tijdig ontvangt. Bent u niet thuis op het moment dat de producten worden geleverd, dan zullen wij eerst proberen om deze achter te laten bij uw buren. Mochten de producten daar niet geleverd kunnen worden, dan worden deze naar de dichtstbijzijnde afhaallocatie gebracht. De afhaallocatie treft u op het briefje die de chauffeur heeft achtergelaten in de brievenbus en in de door ons verstuurde mail.

Artikelen kunnen nimmer worden geretourneerd. In verband met de koelketen-richtlijnen van de overheid kunnen koel- en diepvriesproducten niet retour worden genomen. In alle in dit artikel genoemde situaties waarin retourzending van de producten niet mogelijk is, is tussen de afnemer Europastry Central Europe wel een koopovereenkomst tot stand gekomen en is derhalve de afnemer tot betaling verplicht.